Fill Your Order Form Here Lovely Customers :)

Name:
Email Address:
Contact Number:
Full Home Address:
Order:
Remarks:

Monday, May 13, 2013

Sesiapa yg berminat nak beli, saya menawarkan harga hebat dan murah

 Sabun Collagen Plus Vit E 
Harga biasa RM50 FREE postage
Harga Kami RM40 FREE Postage!!
*Sabah & Sarawak Tambah RM5*

Aurawhite 900,000mg
Harga Biasa RM150 FREE Postage

Harga kami RM135 FREE Postage!!
*Sabah & Sarwak Tambah RM5*


Felinna Vitamin C
Harga Biasa RM85 FREE Postage

Harga Kami RM75 FREE Postage!!
*Sabah & Sarawak Tambah RM5*

Email me sara.nothing.less2gmail.com or Whatsapp 012-2437302

Friday, May 10, 2013

FELINNA VITAMIN C





FELINNA VITAMIN C

Kandungan : 30 kapsul


- KELUARAN MUSLIM
- DI KILANGKAN DI KILANG BERSTATUS GMP
- DI JAMIN HALAL DAN SELAMAT
- MENDAPAT KELULUSAN KKM

KHASIAT FELINNA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG :
* Mengatasi masalah kulit dari dalaman
* Mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
* Melicin dan menegangkan kulit
* Mencerahkan kulit secara semulajadi
* Mengurangkan lingkaran bawah mata
* Mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!

KANDUNGAN UTAMA FELINNA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG :


*KOLAGEN MARIN
Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang / sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.

*GLUTATHIONE 
Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.

*VITAMIN C
Membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.

*EKSTRAK SITRUS
Mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi / jangkitan kulit.

CARA PENGAMBILAN FELINNA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG :
Ambil 1-2 kapsul sehari selepas makan malam atau sebelum tidur.
Minum banyak air sepanjang hari untuk membantu badan menyah toksin dan melancarkan peredaran darah bagi memaksimakan kesan penyerapan Vitamin C ini.

SOALAN LAZIM FELINNA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG :
S: Kandungan Vitamin C?
J: 70% oren dan 30% anggur. Ia organic, halal dan diluluskan oleh KKM. Disyorkan oleh pakar kulit Malaysia. Sebiji pil sama dengan 7 biji oren Sunkist! Mempunyai gluthathione dan pure marine collagen.

S: Jenama apa dan dari kilang mana?
J: Jenama felinna sendiri, dan dibuat dari pakar kulit :)

S: Berapa cepat boleh nampak kesan Vitamin C?
J: Setiap individu lain-lain kesanya. Ada seminggu dah nampak kesan, ada sebulan dan seterusnya. Selalu sebulan tu dah rasa kesannya.

S: Ada kesan tak elok ke makan Vitamin C ni?
J: Sama macam kita makan vitamin C masa kecik, tak ada kesan buruk pape kan? Jadi jangan risau k.

S: Kalau stop Vitamin C boleh maintain tak kulit kita?
J: Kalau stop takkan sama dengan masa ambil Vitamin C, sebab kita dah tak serap zat yang cukup. Tapi kulit masih ok. Cuma tak sebest masa amal Vitamin C ni. Boleh ambik beberapa kali dalam seminggu bila rasa kulit dah ok.

S: Perlu pantang apa-apa kalau ambik Vitamin C?
J: jangan makan udang.. dikhuatiri boleh keracunan ARSENIK bila udang dimakan bersama vitamin c.. atleast 5 jam baru boleh makan vit c atau sebaliknya.

S: Mengandung boleh makan?
J: Ya. Boleh amal untuk ibu-ibu mengandung dan menyusu. Bagus untuk ibu dan bayi. Boleh banyakkan susu badan juga.

S: Menggemukkan?
J: Tidak

S: Ada pantang apa-apa ke bila makan vit C nie?
J: Jangan minum minuman berkafien, kalau nak jugak, selangkan beberapa jam..3 - 4 jam selepas pengambilan vitamin C.

S: Kalau tiba-tiba kulit tumbuh jerawat kene berhenti makan tak?
J: Jangan berhenti, teruskan.. itu adalah kesan awal.. bergantung pada individu.
 
HARGA : RM85.00

Product review

Assalamualaikum.
Ok, kat sini saya nak share sikit. Dulu, saya memang ada masalah kulit muka yg agak teruk. I mean, kategori teruk. Huhu. Dari jauh memang nampak muka ni tak bersih aje. Biasa lah dulu student sepenuh masa, lepastu ditambah pulak salah memakai satu produk ni. Akibatnya muka saya naik jerawat bagai cendawan tumbuh selepas hujan. Memang pening kepala saya tak tahu nak buat apa lagi, self-confidence tu lagi laa, kengkawan kat kolej saya selalu jugak tegur. Macam-macam jugak la saya pakai produk tapi jerawat dan parut taknak hilang malah kekadang tu semakin banyak.

Sekitar awal tahun 2012 (Tolong jgn berasa geli or menyampah :p hihi)



Boleh nampak jerawat dan parut jerawat obviously walaupun pakai kamera fon cikai je bayangkan kalau guna DSLR huhu, confirm korang muntah hijau :P

Tapi alhamdulillah, berkat kesabaran hampir dua tahun jugak la masalah kulit muka teruk ni. Muka saya beransur pulih :)



 April 2013
Alhamdulillah jerawat dan parut berkurangan :)

So, sy pakai beberapa produk;


*Sumber gambar Google*
1) Natural 99 (produk dari Indonesia)



 Dah setahun saya pakai, bagus tapi oleh kerana banyak sgt kes tiruan so sy stop dan bertukar kpd sabun collagen plus vit E, 



Dah hampir 3 bulan pakai, lebih kurang sama je fungsi dia dengan Natural 99 sebab produk ni pun dari Indonesia jugak. Yg bestnya, lebih tahan lama boleh sampai 1-2 bulan =)
Alhamdulillah kulit semakin cerah, licin dan parut pun kurang. 


2) Saya jugak ada pakai minyak Argan keluaran Secret Leaf, minyak ni sangat bagus, boleh mematikan kuman2 jerawat. Setiap malam sebelum tidur saya akan sapu kat muka, mula2 tu pedih sikit, ia sangat berkesan utk matikan jerawat. (Organic Tea Tree Oil)



3)Untuk dalaman saya amalkan Aurawhite. Saya pun baru je cuba, tp perubahan pada saya ialah saya ada masalah ezema kat kulit jari tangan, kulit kat jari tangan jadi gatal, menggelupas dan pedih akibat makan seafood. Sejak saya minum aurawhite ni, kulit kat jari saya sy beransur pulih :)



So kat sini saya nak share kat sesiapa yg ada masalah kulit macam saya, boleh beli produk yg saya jual ni.
Sy dah cuba sendiri, lihat hasil baru saya syorkan kepada org.

P/s; Minum aurawhite tu kena banyak amalkan minum air masak ye!
Pantang makan tu pun kena la jaga, jangan main bedal je hehehe.
Hasil mungkin berbeza bergantung pada individu. So, sebelum beli sesuatu produk, cuba la google dan baca testimonial dulu. Sy tak bertanggungjawab :)



Anything can pm me :)
sara.nothing.less@gmail.com
Nak tanya2 or sembang2 dulu pun bolehhh hihi

AuraWhite


Pelakon Hanez Suraya Duta Aurawhite


 Aura White 900,00mg
Harga biasa RM150 
FREE Postage
FREE Shaker
FREE 3DMask

Harga kami RM135 sahaja!!
Sabah Sarawak tambah RM5 


PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE & ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN

Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu-satunya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah dengan kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

Dengan ramuan berkualiti premium yang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel-sel kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata.



1. CAMPURKAN 2 scoop AURAWHITE bersama 120ml air sejuk atau air masak juga boleh menggunakan jus buah-buahan kesukaaan Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

2.kemudian goncangkan shaker tersebut dan sedia utk diminum 

3. Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.


4. WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. 


5. Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong 
krn memudahkan nutrisi utk menyerap kedalam tubuh. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

** ATAU BOLEH AMBIL 1 SCOOP, 2 KALI SEHARI SEMASA PERUT KOSONG, IKUT KEMAMPUAN MASING2...KEMAMPUAN DR SEGI KEWANGAN
2 SCOOP 2 KALI SEHARI SURE LG CEPAT HASILNYA...

** Period stop minum..Hari ke 4 period blh mula minum..
Untuk preggy mum 4 bulan ke atas dh blh mula minum Aurawhite

** Selepas pengambilan Aurawhite elakkn minum minuman yang mengandungi Kafein dan Berkarbonat








FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan 
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.




KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000MG 

- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang/sendi
- mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita 




 Aura White
RM135 semenanjung
RM140 Sabah sarawak 
FREE Poslaju
FREE Shaker
FREE 3DMask

Boleh tahan sehingga 2 Bulan :)

1 BOTOL TAHAN BERAPA LAMA?? - Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

BERAPA LAMA NAK NAMPAK KESAN?? - Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

Sunday, May 5, 2013

Set Collagen Plus Vit E



SET PRODUCTS COLLAGEN PLUS VITAMIN E 
FUNGSI: 
♥ Memulihkan sel sel mati pada kulit wajah 
♥ Menjadikan kulit cerah berseri 
♥ Mengekalkan kelembapan kulit wajah 
♥ Menjadikan Kulit Lebih Lembut 
♥ Mengurangkan Masalah Jerawat 
♥ Memudarkan Kesan Parut Jerawat & Bintik Hitam 
♥ Melambatkan tanda-tanda Penuaan 
♥ Kulit wajah kelihatan anjal 
♥ Mengatasi masalah kulit wajah berminyak 

KOMPOSISI:
 ♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP 
♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM 
♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM CARA 

PEMAKAIAN: 
♥ Krim Siang (Kuning) Collagen Plus Vit E ~ untuk dipakai siang hari selepas membasuh kulit dengan sabun Collagen Plus Vit E dan cara menyapu rata secara nipis di serata wajah dan leher.
♥ Krim malam (putih) Collagen Plus Vit E ~ untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan sabun Collagen Plus Vit E dan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah dan leher. 
♥ Krim Siang (Kuning) Collagen Plus Vit E boleh digunakan sebagai alas 

Harga Biasa RM50 FREE POSTAGE
Harga Kami : RM40 FREE Postage

Sabun ni boleh tahan sehingga 1-2 bulan

Sesiapa yg ingin beli borong boleh email me at sara.nothing.less@gmail.com

Monday, April 15, 2013

Part 21

All BRAND NEW!

CLEARANCE!!


 BLUE
 GREEN
YELLOW

Tops Inspired by ZARA
Free Size
Material Chiffon
Normal Price RM70
Clearance RM25 only

 TURQOISE

 MAROON


YELLOW


 Peplum Lace

Measurement
TOP
Length 77cm
Bust 78-90cm
Shoulder 33cm
Sleeves 55cm
Waist 60-80cm

SKIRT
Length 98cm
Waist 60-90cm

Material : Lace with full inner lining mercerized cotton (skirt)
Description : Back (zip)

Normal price RM55 1 Set
Clearance RM35 only






Denim Jubah

Measurement
Length : 132cm
Bust 88cm
Shoulder 36cm
Sleeve 58cm

Normal Price RM59
Clearance RM30 only


Peplum Orange Set

Measurement
TOP
Bust 78-96cm
Sleeve 59cm
Shoulder 35-38cm
Length 79cm

SKIRT
Waist 60-90cm
Lentgh 99cm

Normal Price RM50 1 Set
Clearance RM25 only

PEPLUM SOFT BLUE TURQOISE

Measurement
Bust 78-96cm
Sleeve 59cm
Shoulder 35-38cm
Length 79cm
Material Lycra Spandex

RM15 only
*Actual color biru turqoise yg lembut

Part 20

Hi. We are back! Have a nice bargain :)





 Bawal 2 layer
From left to right; Soft pink, Red maroon, Electric blue and Grey
RM10
Buy 2 for RM20 FREE postage.




Nicole Mnj Jeans
Size 27
RM20 


 VOIR Jeans
Size 26
RM15

 Khakis Slack
Size S/small M
RM10 
 Black slack
Size M
RM10 

 Black Blazer
Size M
RM15




 Blouse Kaftan
Size S-L
RM15
*Bought at Zalora*








Knitted blouse
Color: Cream
Fits S-L
RM5

 Cotton Kurung 1
Size S-M
RM15







Blue Stripes shirt
Fits XS-S
RM5





Cotton Kurung 2
Size S
RM15

Saturday, May 5, 2012

Thursday, April 26, 2012

Part 18

Part 18 all sold
Thanks :)

Tuesday, November 8, 2011

Part 17

PART 17 all sold
Thanks :)

Tuesday, November 1, 2011

Part 16

PART 16 all sold
Thanks :)

Monday, October 31, 2011

Thursday, October 27, 2011

Thursday, October 20, 2011

Wednesday, October 19, 2011

Saturday, October 15, 2011

Friday, October 14, 2011

Tuesday, May 17, 2011

Thursday, December 23, 2010

Part 4







Kimono Dress
Size : XS -M
RM10






Stripes Kemeja
2 colors available
white M size - available
black L size - available
RM10 each